Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Εφαρμογή για κινητά

Ο ΣΔΥΝ στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του τρόπου επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών του σας ενημερώνει οτι πλέον μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση στα κινητά σας για θέματα που μας αφορούν  μέσω της νέας εφαρμογής του ΣΔΥΝ για Android και ios .

Κατεβάστε τώρα εντελώς δωρεάν την εφαρμογή αναζητώντας την με τον όρο «ΣΔΥΝ» ή πατώντας στα παρακάτω badges.

Για την σωστή λειτουργία της εφαρμογής πρέπει να κάνετε αποδοχή σε ότι απαιτεί κατά την εγκατάστασή της.

   

 

apergia_5-2018 apergia_2017 11

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι , εδώ και ένα χρόνο η κυβέρνηση προσπαθεί να  μειώσει το ανθυγιεινό επίδομα σε κάποιες ειδικότητες και την κατάργηση του σε κάποιες άλλες μέσω της δήθεν «ευθυγράμμισης του με την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

Στο άρθρο 396 του νόμου 4512/2018 περιγράφεται η διαδικασία σύστασης των επιτροπών αναθεώρησης του επιδόματος και άλλα θέματα, που σκοπό έχουν όχι την συνέχιση και τον εμπλουτισμό του με νέες ειδικότητες αλλά την περικοπή και εν τέλει την κατάργησή του σε μεγάλο αριθμό ειδικοτήτων.

Οι επιτροπές αυτές ζήτησαν μεταξύ άλλων και τη συμπλήρωση του συγκεκριμένου ερωτηματολογίου για να μπορέσουν να έχουν όπως λένε μια εικόνα του βαθμού επικινδυνότητας σε κάθε ειδικότητα και εργασιακό χώρο. Αυτό συνάδελφοι είναι εντελώς προσχηματικό και σκοπό έχει την συμμετοχή με έμμεσο τρόπο των υπηρεσιών και των υπαλλήλων στην περικοπή του επιδόματος.

Το εντυπωσιακό του όλου εγχειρήματος είναι ότι στερείται παντελώς επιστημονικής βάσης μιας και η συμπλήρωση των ερωτηματολογίων ανατίθεται σε άτομα εντελώς αναρμόδια, χωρίς γνώση του αντικειμένου και με δυνητικά επικίνδυνες περιγραφές και αναλύσεις  σε ότι έχει να κάνει με τη χορήγηση και το ύψος του επιδόματος μετά από την πρόχειρη ανάλυση του βαθμού επικινδυνότητας  και άλλων παραμέτρων που περιέχονται στο ερωτηματολόγιο αυτό.

Για τους λόγους αυτούς καλούμε όλους τους συναδέλφους των τεχνικών ειδικοτήτων δικαιούχους του επιδόματος να μην προβούν σε καμία ενέργεια συμπλήρωσης ή και υπογραφής του συγκεκριμένου ερωτηματολογίου . Δεν πρέπει  σε καμία περίπτωση να νομιμοποιήσουμε την «προχειροδουλειά» που σκοπό έχει την μείωση ή και την κατάργηση του ανθυγιεινού επιδόματος.

Ο Σύλλογος επιφυλάσσεται ακόμα και για την άσκηση παντός νομίμου δικαιώματος απέναντι σε οποιοδήποτε πρόσωπο(πα) που θα συμπληρώσει ή και θα υπογράψει το εν λόγο ερωτηματολόγιο χωρίς να έχει τις απαραίτητες επιστημονικές γνώσεις  και χωρίς να έχουν γίνει όλες οι μετρήσεις που απαιτούνται με επιστημονικά πιστοποιημένες μεθόδους.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜ.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

 

ΒΑΣ. ΞΑΝΑΛΑΤΟΣ

Ειδοποιήσεις SMS

ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (SMS) ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΔΥΝ" ΣΤΟ

6947159870

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

(ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)

Επισκέπτες

Today 25

Επισκέπτες από το 2013 197775

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ