Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Εφαρμογή για κινητά

Ο ΣΔΥΝ στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του τρόπου επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών του σας ενημερώνει οτι πλέον μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση στα κινητά σας για θέματα που μας αφορούν  μέσω της νέας εφαρμογής του ΣΔΥΝ για Android και ios .

Κατεβάστε τώρα εντελώς δωρεάν την εφαρμογή αναζητώντας την με τον όρο «ΣΔΥΝ» ή πατώντας στα παρακάτω badges.

Για την σωστή λειτουργία της εφαρμογής πρέπει να κάνετε αποδοχή σε ότι απαιτεί κατά την εγκατάστασή της.

   

 

apergia_5-2018 apergia_2017 11

Ρύθμιση για 145.000 δημοσίους και δημοτικούς υπαλλήλους που έχουν στεγαστικά και επισκευαστικά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων αποφάσισε χθες το ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π.

Μεταξύ των λύσεων που προκρίνονται είναι η μείωση του επιτοκίου, η επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής, αλλά και το «σπάσιμο» του δανείου στα δύο, με το 50% της οφειλής να «παγώνει» για 10 χρόνια

Επίσης οι συνεπείς δανειολήπτες θα επιβραβεύονται με επιστροφή 1% επί των τόκων. Βασικό κριτήριο για τις νέες ρυθμίσεις δανείων αποτελεί η εξασφάλιση βιώσιμης λύσης, δηλ. το διαθέσιμο ποσό, μετά την πληρωμή της δόσης εισόδημα, να είναι ικανό για τη διαβίωση του δανειολήπτη, λαμβανομένης υπόψιν της οικογενειακής του κατάστασης.

Οι λύσεις που θα ακολουθούνται θα εξαρτώνται από την εισοδηματική και οικογενειακή κατάσταση του κάθε δανειολήπτη και θα είναι η επιμήκυνση της διάρκειας του δανείου, η μείωση του επιτοκίου δανεισμού, ο διαχωρισμός του δανείου και η δυνατότητα μειωμένων καταβολών για χρονικό διάστημα έως και τριών χρόνων.

Όπως εκτιμά το ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π., με το νέο πλαίσιο ρύθμισης:

- Το 48% των δανειοληπτών θα τύχει μεσοσταθμικής μείωσης επιτοκίου κατά 2,25%, ενώ στο 30% αυτών θα ισχύσει και "πάγωμα" αποπληρωμής μέρους του κεφαλαίου.

- Στο υπόλοιπο 52% των δανειοληπτών και με την προϋπόθεση ότι, είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, προβλέπεται επιστροφή τόκων, της τάξεως του 1% ως επιβράβευση.

 Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου για το νέο πλαίσιο ρυθμίσεων δανείων στεγαστικού τομέα των Δημοσίων Υπαλλήλων και συνταξιούχων

Ειδοποιήσεις SMS

ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (SMS) ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΔΥΝ" ΣΤΟ

6947159870

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

(ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)

Επισκέπτες

Today 4

Επισκέπτες από το 2013 194849

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ