Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εφαρμογή για κινητά

Ο ΣΔΥΝ στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του τρόπου επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών του σας ενημερώνει οτι πλέον μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση στα κινητά σας για θέματα που μας αφορούν  μέσω της νέας εφαρμογής του ΣΔΥΝ για Android και ios .

Κατεβάστε τώρα εντελώς δωρεάν την εφαρμογή αναζητώντας την με τον όρο «ΣΔΥΝ» ή πατώντας στα παρακάτω badges.

Για την σωστή λειτουργία της εφαρμογής πρέπει να κάνετε αποδοχή σε ότι απαιτεί κατά την εγκατάστασή της.

   

 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2017

Σας ενημερώνουμε ότι, όποιος συνάδελφος ή συναδέλφισσα ενδιαφέρεται να προμηθευτεί την ηλεκτρονική κάρτα απεριορίστων διαδρομών, για τα μέσα μαζικής μεταφοράς του ΟΑΣΑ, να απευθύνεται, στα μέλη του Δ.Σ του ΣΔΥΝ ή εναλλακτικά κάθε μέρα από 10:30-12:30, στα γραφεία της Ομοσπονδίας (ΠΟΕ-ΥΕΘΑ), Φειδίου 10 (1ος όροφος).

Προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων είναι :

 • για όσους επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα τον Μάρτιο του 2018, από τις 20/2/2018  έως και 26/2/2018
 • για όσους επιθυμούν να εκδώσουν κάρτα τον Απρίλιο του 2018, από τις 19/3/2018 έως και 26/3/2018

Α) ΚΑΤΟΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Σύμφωνα με την νέα σύμβαση ΑΔΕΔΥ-ΟΑΣΑ, οι τιμές επαναφόρτισης είναι οι παρακάτω:

 • Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών : 281€
 • Εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών : 148€

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν για όλα τα μέσα αρμοδιότητας του ΟΑΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό (μέχρι Κορωπί), και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα Προαστιακού Μαγούλα-Πειραιάς- Κορωπί), για τους μήνες που έχουν επαναφορτιστεί . Δεν ισχύουν στις Λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου, στη γραμμή Χ80 και στο τμήμα του Μετρό Κορωπί –Αεροδρόμιο.

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ:

 • Ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών  αεροδρομίου: 417 €
 • Εξαμηνιαία κάρτα απεριορίστων διαδρομών  αεροδρομίου: 218 €

Αυτές οι ενιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών ισχύουν σε όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ, Λεωφορεία (και στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου), Τρόλλεϋ, Τραμ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Μετρό έως το Αεροδρόμιο και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο), για τους μήνες που έχουν επαναφορτιστεί. Δεν ισχύουν στη γραμμή Χ80.

Οι ενδιαφερόμενοι , που έχουν ηλεκτρονική κάρτα  πρέπει να προσκομίσουν:

 1. το αντίτιμο της κάρτας που επιθυμούν
 2. το ονοματεπώνυμό τους
 3.  φωτοτυπία της ηλεκτρονικής κάρτας που κατέχουν, από την πλευρά της φωτογραφίας ώστε να φαίνεται ο αριθμός της κάρτας

Β) ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΡΤΑ ΟΑΣΑ

Τα μέλη σωματείων μας  καθώς και τα   μέλη οικογενειών τους, που δεν έχουν ηλεκτρονική κάρτα του ΟΑΣΑ, θα πρέπει να εκδώσουν ηλεκτρονική κάρτα από το πλησιέστερο εκδοτήριο της περιοχής τους,  προσκομίζοντας εκεί τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 1.  Πρόσφατη φωτογραφία τύπου διαβατηρίου ή ταυτότητας.
 2.  Εκτύπωση του εντύπου Προσωποποίησης με QR Code από το Athens Card. (Δηλαδή, οι ενδιαφερόμενοι θα πατήσουν εδώ και θα εκτυπώσουν το έντυπο Προσωποποίησης αφού πρώτα συμπληρώσουν τα στοιχεία που ζητούνται: όνομα, επώνυμο, ΑΜΚΑ, μήνα και χρόνο γέννησης, καθώς και έναν προσωπικό οκταψήφιο κωδικό, που θα πρέπει να τον θυμάται μόνον ο κάθε κάτοχός του ώστε, σε περίπτωση απώλειας της κάρτας, να γίνει, η αντικατάστασή της).

Στη συνέχεια θα μας φέρουν φωτοτυπία την ηλεκτρονική τους κάρτα καθώς και το αντίτιμο που τους ενδιαφέρει για να προβούμε στην φόρτισή της.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :

Ο ΟΑΣΑ θα ενημερώσει το σύστημα και ο κάθε κάτοχος ηλεκτρονικής κάρτας θα πάει σε εκδοτήριο εισιτηρίων του μετρό ή του τραμ την 1η Μαρτίου και αντίστοιχα την 1η Απριλίου και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στο εκδοτικό  μηχάνημα, θα πατήσει το κουμπί  «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ»  και θα ενεργοποιηθεί αυτόματα η ηλεκτρονική του κάρτα.

 Το χρονικό περιθώριο για «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ», ώστε να περαστεί το κόμιστρο στην κάρτα τους, είναι εντός ενός μηνός από την επαναφόρτιση. Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ σε περίπτωση που ο κάτοχος δεν έχει προλάβει να κάνει «ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ» και χάσει την κάρτα του χάνει το κόμιστρο. Μεταβιβάσεις και αναβαθμίσεις καρτών δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Προσοχή :

 • Προϋπόθεση για την ανανέωση ή έκδοση εκπτωτικής κάρτας ΟΑΣΑ είναι ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να είναι  μέλη Σωματείου ή Συλλόγου του Υπουργείου μας.
 • Δικαίωμα καρτών ΟΑΣΑ, έχουν και τα πρόσωπα του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος των μελών των σωματείων μας.

Ειδοποιήσεις SMS

ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (SMS) ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΔΥΝ" ΣΤΟ

6947159870

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

(ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)