Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Ειδικής Γραμματέως του ΥΠΕΘΑ,εξέδωσε ο Σύλλογος Δημοσίων Υπαλλήλων Ναυτικού,κάνοντας λόγος για επίδειξη αυταρχισμού και εκδικητικές μετακινήσεις. Η αλήθεια είναι πως παράπονα για συνεργάτη της Ειδικής Γραμματέως έχουν ακουστεί και από την Πολεμική Αεροπορία. Όχι από υπαλλήλους αλλά από αξιωματικούς οι οποίοι έχουν εκφράσει τη δυσαρέσκειά τους για άσχημη συμπεριφορά εναντίον τους.

Η ανακοίνωση της ΣΔΥΝ:

Ο ΣΔΥΝ καταγγέλλει τις αποφάσεις της Ειδικής Γραμματέως του ΥΠΕΘΑ κας Παπαλεωνίδα με τις οποίες αναίτια και τιμωρητικά, μετακινεί τις Διευθύντριες Πολιτικού Προσωπικού και των τριών Γενικών Επιτελείων  , έξι μήνες πριν από τις πολυαναμενόμενες και πολυδιαφημιζόμενες κρίσεις προϊσταμένων σύμφωνα με το νέο σύστημα .

Με τις μετακινήσεις αυτές και σε ότι αφορά το Πολεμικό Ναυτικό γεννώνται  τα εξής ερωτήματα:

  • Γιατί η μετακίνηση της Διευθύντριας αποφασίστηκε  τώρα και όχι πριν από ένα χρόνο όταν η κα Ειδική Γραμματέας ανέλαβε τα καθήκοντα της ;
  • Σε τι βοηθάει και σε τι αποσκοπεί , λίγο πριν τις επίσημες κρίσεις , η αλλαγή των Διευθυντριών μεταξύ δυο διευθύνσεων, οι οποίες αποδεδειγμένα λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς κανένα πρόβλημα μέχρι σήμερα;
  • Είναι τυχαίο ότι η χρονική στιγμή της μετακίνησης συμπίπτει με την ολοκλήρωση των εργασιών της επιτροπής αναθεώρησης του οργανισμού Πολιτικού Προσωπικού και την υποβολή της πρότασης στην κα Ειδική Γραμματέα ; Μιας πρότασης που σημειωτέον είχε την έγκριση της ηγεσίας του Π.Ν.
  • Γιατί δεν δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για την παράδοση μιας Διεύθυνσης με τέτοιο ειδικό βάρος και ορίστηκε άμεσα η μετακίνηση της Διευθύντριας με τη λήψη της απόφασης ; Η βιασύνη αυτή ενισχύει τον τιμωρητικό χαρακτήρα της μετακίνησης.

Οι λογικές του «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» και οι αυταρχικές συμπεριφορές, θα μας βρουν απέναντι με δυναμικές αντιδράσεις . Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι  δεν θα δεχτούμε από κανέναν επίδειξη δύναμης ούτε και προσπάθειες «κηδεμόνευσης» και τρομοκράτησης των συναδέλφων από όσο ψηλά και αν προέρχονται.

Με δεδομένο ότι  ο χρόνος των μετακινήσεων συμπίπτει με την επιτυχημένη αποχή από την αξιολόγηση ,που στο Ναυτικό συγκεκριμένα έφτασε κοντά στο 75%, υπενθυμίζουμε ότι οι Διευθυντές και οι Τμηματάρχες έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν σε απεργίες και αποχές καθώς και να κατέχουν θέσεις στα συνδικαλιστικά όργανα .

Πηγή: http://www.militaire.gr

Επισκέπτες

Today 30

Επισκέπτες από το 2013 200065

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ