Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα, 29 Νοέμβρη 2018

Ψήφισμα αλληλεγγύης στους διωκόμενους συνδικαλιστές του ΟΑΕΕ-ΕΦΚΑ

            Το ΔΣ του Συλλόγου Δημοσίων Υπαλλήλων Ναυτικού (ΣΔΥΝ) καταδικάζει τη σύλληψη και στη συνέχεια την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των δύο μελών του ΔΣ του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων του ΟΑΕΕ-ΕΦΚΑ, του Χρήστου Βαγενά και της Ελένης Μανουρά στις 19/11/2018, όταν αυτοί υλοποιούσαν δημοκρατικά ειλημμένη απόφαση αγώνα του σωματείου τους στο χώρο δουλειάς τους, το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ-ΟΑΕΕ στο Ν. Ηράκλειο.

Περισσότερα...

28/11/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ

             Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

          Σας ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα των εκλογών για την ανάδειξη των αιρετών εκπρόσωπων μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΥΠΕΘΑ/ΓΕΝ.

Περισσότερα...

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Δ. ΝΙΚΟΛΗ

ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 16 ΑΘΗΝΑ- Τ.Κ. 10671

ΤΗΛ. 210-3640771, 210-3640772, ΦΑΞ 210-3640772

 

ΠΡΟΣ

ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (Σ.Δ.Υ.Ν.)

 

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΑΓΩΓΩΝ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ, ΕΤΩΝ 2016, 2017 ΚΑΙ 2018.

Κύριοι,

  Σε απάντηση του σχετικού σας ερωτήματος, σας γνωρίζουμε ότι το κόστος των απαιτούμενων δικαστικών και διαδικαστικών ενεργειών (σύνταξη, κατάθεση αγωγής, παραστάσεις στο αρμόδιο Δικαστήριο και επιδόσεις), για τη δικαστική διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα και του Επιδόματος Αδείας ετών 2016, 2017 και 2018, για κάθε έναν εκ των εναγόντων – μελών του Συλλόγου σας, ανέρχεται στο ποσό των είκοσι (20,00) ευρώ και ως δικηγορική αμοιβή ορίζεται το ποσοστό του 4% (πλέον ΦΠΑ) επί του καθαρού επιδικασθέντος ή καθ οιονδήποτε άλλον τρόπο καταβληθέντος εις έκαστον εξ αυτών ποσού (ενδεικτικά αναφερομένων εξώδικου συμβιβασμού, κατόπιν επιτυχούς έκβασης ομοίας υπόθεσης, κατόπιν ειδικής νομοθετικής ρύθμισης κ.α.).

  Επισημαίνεται, ότι για το διεκδικούμενο ποσό, το οποίο κυμαίνεται από 2.000,00 ευρώ και άνω (σε περιπτώσεις προηγηθεισών αιτήσεων των εναγόντων-μελών του Συλλόγου σας,  με τις οποίες διεκόπη η παραγραφή), δεν υπερβαίνει όμως αυτό των 3.000,00 ευρώ, η εκθοσημένη απόφαση θα είναι ανέκκλητη, δηλαδή δεν θα προσβάλλεται με έφεση από κανένα εκ των διαδίκων μερών.

 

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2018

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ. ΝΙΚΟΛΗΣ

                                                                                                                                ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Συνάδελφοι-σσες

Όσοι επιθυμούν να ασκήσουν Αγωγή για την δικαστική διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων , Πάσχα και του Επιδόματος Αδείας ετών 2016, 2017 και 2018 μέσω του Δικηγορικού Γραφείου που συνεργάζεται ο ΣΔΥΝ, σας ενημερώνουμε ότι το κόστος για κάθε συνάδελφο-σσα είναι 20 ευρώ με την κατάθεση της αγωγής και 4% προμήθεια + ΦΠΑ από το καθαρό συνολικό ποσό που θα επιδικαστεί υπέρ μας. Παράδειγμα κόστους προμήθειας : Αν κερδίσουμε τα 2.000 ευρώ θα πάρουμε καθαρά 2.000-4% = 2.000€ - 80€ προμήθεια δικηγόρου - 19€ ΦΠΑ = 1.901€ Καθαρά.

Περισσότερα...

                                                                                     ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2018

 

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

             Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Σας γνωρίζουμε ότι την Τρίτη  30 Οκτωβρίου 2018 η Εφορευτική  Επιτροπή ανακοίνωσε τους υποψηφίους των  Συνδυασμών.

          Οι εκλογές θα γίνουν στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» Πανεπιστημίου 52-54 την  7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 08:00 έως 18:00.

         Την ημέρα των εκλογών έχουμε άδεια από την Υπηρεσία και η απουσία μας θα  δικαιολογηθεί με τις καταστάσεις ψηφισάντων.

Οι συνάδελφοι των υπηρεσιών ΚΕ.ΠΟΡΟΣ, Ν.Δ.Ι. έχουν άδεια δυο(2) ημέρες και των υπηρεσιών Ν.Δ.Β.Ε., ΣΣΑΣ, ΑΔΙΣΠΟ, ΥΝΤΕΛ, ΝΑΣΚΕ, ΝΑΣΣΘ άδεια τριών (3) ημερών.

Η  ψηφοφορία θα γίνει σε   δυο (2) εκλογικά τμήματα στον ίδιο χώρο.

Στο 1ο Εκλογικό τμήμα  θα ψηφίσουν οι  συνάδελφοι  που το επώνυμο τους αρχίζει  από Α έως και Λ.

Στο  2ο  Εκλογικό τμήμα  θα ψηφίσουν οι  συνάδελφοι  που το επώνυμο τους αρχίζει  από Μ έως και Ω.

          Οι συναδέλφισσες που έχουν και το Επώνυμο του συζύγου τους είναι γραμμένες στους εκλογικούς καταλόγους όπως και στα χαρτιά της μισθοδοσίας, και έτσι θα  ψηφίσουν στα  εκλογικά τμήματα .

Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος θα πρέπει τα μέλη να έχουν  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ  ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Ή  ΑΛΛΟ  ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. Σε περίπτωση που έχει χαθεί το βιβλιάριο υγείας να προσκομισθεί βεβαίωση απώλειας.

 

Με  εντολή  Εφορευτικής Επιτροπής

 

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

 

ΒΑΣ.ΞΑΝΑΛΑΤΟΣ

Το Πολυτεχνείο διαχρονικό σύμβολο του αγώνα

            45 χρόνια μετά και η εξέγερση του Πολυτεχνείου παραμένει ζωντανή στη συνείδηση της ανυπότακτης νεολαίας και του δημοκρατικού εργαζόμενου λαού, που παρά τις αδιάλειπτες προσπάθειες των δυνάμεων της οπισθοδρόμησης, να τον διαστρέψουν, να τον καπηλευτούν, να τον κατασυκοφαντήσουν και να τον αφανίσουν από τον ιστορικό χάρτη.

          Ο αγώνας αυτός γίνεται εξαιρετικά επίκαιρος στις τωρινές συνθήκες της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής των μνημονιακων κυβερνήσεων, που εφαρμοζουν τις εντολές των ξένων ( Ευρωπαίων και Αμερικανών ) αλλά και των ντόπιων συμφερόντων του πλούτου.

Περισσότερα...

                                                                                     ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2018

 

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

             Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

 

  1. Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη    17 Οκτωβρίου 2018 η Εφορευτική  Επιτροπή η οποία εξελέγη στην τακτική  εκλογοαπολογιστική συνέλευση την  16 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και η οποία αποτελείται από τους :

ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟ

(Πρόεδρο)

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

(Μέλος)

ΛΑΓΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

(Μέλος)

  συνήλθε  και αποφάσισε τα παρακάτω:

Α.  Οι εκλογές θα γίνουν στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» Πανεπιστημίου 52-54 την  7η Νοεμβρίου 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 08:00 έως 18:00.

         Β.   Η  υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων και κοινών δηλώσεων των υποψηφίων των συνδυασμών, καθώς και τυχόν ανεξαρτήτων θα πραγματοποιηθεί το βραδύτερο μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2018  και ώρα  14:00  στα γραφεία του Συλλόγου  Φειδίου 10 , 3ος όροφος .

Την  1η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί από την Εφορευτική Επιτροπή η ανακήρυξη συνδυασμών και υποψηφίων στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Την ημέρα των εκλογών έχουμε άδεια από την Υπηρεσία και η απουσία μας θα  δικαιολογηθεί με τις καταστάσεις ψηφισάντων. Οι συνάδελφοι των υπηρεσιών ΚΕ.ΠΟΡΟΣ, Ν.Δ.Ι., έχουν άδεια δυο(2)ημέρες και των υπηρεσιών Ν.Δ.Β.Ε.,ΣΣΑΣ,ΑΔΙΣΠΟ,ΥΝΤΕΛ,ΝΑΣΚΕ και ΝΑ.Σ.ΣΘ άδεια τριών (3) ημερών.

Με νεότερη ανακοίνωση θα σας γνωρίσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία των εκλογών.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

 

Με  εντολή  Εφορευτικής Επιτροπής

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

 

ΒΑΣ. ΞΑΝΑΛΑΤΟΣ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Άνοιξε η πλατφόρμα όπου οι δικαιούχοι παροχών Υγείας από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών μπορούν να εγγραφούν ηλεκτρονικά.

Στη σελίδα: https://ekelynna.stag.opsyed.army.gr/register  Συμπληρώνουμε  το ΑΜΚΑ  μας και το  επώνυμο μας , στη συνέχεια προχωράμε ακλουθώντας τις οδηγίες που δίνει η εφαρμογή ολοκληρώνοντας την εγγραφή μας.

Την παραπάνω διαδικασία την κάνουμε ξεχωριστά τόσο για εμάς όσο και για το κάθε προστατευόμενο μέλος μας καθώς και κάθε συγγενικό μας πρόσωπο  που δικαιούται παροχή Υγείας από το Ναυτικό Νοσοκομείο.

Αναλυτικά τους δικαιούχους παροχής Υγείας από το ΝΝΑ μπορείτε να τους δείτε εδώ: https://ekelynna.stag.opsyed.army.gr/beneficiaries  

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής θα μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία του ΝΝΑ μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας πατώντας εδώ: https://ekelynna.stag.opsyed.army.gr/

Η ταυτοποίηση όλων των δικαιούχων θα γίνει στο επόμενο στάδιο και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

 

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Σχετικά με τη διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων , Πάσχα και Επιδομάτων Αδείας πρέπει οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι – σσες να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση προς ΓΕΝ/Ε3 και να την καταθέσουν στη Γραμματεία  της Υπηρεσίας τους λαμβάνοντας αριθμό πρωτοκόλλου  τον οποίο και πρέπει να κρατήσουν.

Όσο αφορά τις Αγωγές , αυτές θα γίνουν εντός του μηνός Νοεμβρίου και θα ενημερωθείτε με νεότερη ανακοίνωση .

Κατεβάστε την αίτηση απο εδώ σε αρχείο word

Κατεβάστε την αίτηση απο εδώ σε pdf

Επισκέπτες

Today 51

Επισκέπτες από το 2013 188314

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ