Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2017

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Εφαρμογή για κινητά

Ο ΣΔΥΝ στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης του τρόπου επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών του σας ενημερώνει οτι πλέον μπορείτε να έχετε άμεση ενημέρωση στα κινητά σας για θέματα που μας αφορούν  μέσω της νέας εφαρμογής του ΣΔΥΝ για Android και ios .

Κατεβάστε τώρα εντελώς δωρεάν την εφαρμογή αναζητώντας την με τον όρο «ΣΔΥΝ» ή πατώντας στα παρακάτω badges.

Για την σωστή λειτουργία της εφαρμογής πρέπει να κάνετε αποδοχή σε ότι απαιτεί κατά την εγκατάστασή της.

   

 

apergia_5-2018 apergia_2017 11 penthos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αυθαιρεσίες στις τοποθετήσεις και μετακινήσεις

υπηρεσιακών στελεχών στο ΥΕΘΑ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις της Ειδικής Γραμματέως Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Με αφορμή τη δημοσίευση του οργανισμού του πολιτικού προσωπικού, που ήταν πάγιο αίτημα των εργαζόμενων του Υπουργείου, αυτό το αξιοποίησε με ανεπίτρεπτο τρόπο, ώστε να κάνει πολιτικές παρεμβάσεις στις τοποθετήσεις στις θέσεις ευθύνης του νέου οργανισμού.

Η κυρία Ειδική Γραμματέας ακολούθησε την πεπατημένη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που αντί να προχωρήσει σε αντικειμενικές κρίσεις μέσα από τα προβλεπόμενα υπηρεσιακά όργανα εφαρμόζοντας τον νόμο που η κυβέρνησή της  ψήφισε (ν.4369/16) θεωρώντας και αυτή το Υπουργείο της ως φέουδο και τη Δημόσια Διοίκηση ως λάφυρο, προχώρησε σε αναθέσεις καθηκόντων υπηρεσιακών στελεχών με τρόπο αυθαίρετο και υποκειμενικό αγνοώντας τις υπάρχουσες κρίσεις που είχαν γίνει με αποφάσεις υπηρεσιακών συμβουλίων και μη λαμβάνοντας υπόψη  κανένα άλλο κριτήριο όπως την αρχαιότητα, την γνώση και την εμπειρία του αντικειμένου στους εργασιακούς χώρους, κάνοντας επανειλημμένες διορθώσεις με πρόχειρες και κατευθυνόμενες προσθαφαιρέσεις.

Από την πρακτική αυτή δεν εξαιρέθηκαν ούτε τα συνδικαλιστικά στελέχη που προστατεύονται από το ν.1264/82 από τις αυθαιρεσίες των πολιτικών προϊσταμένων τους που κατά διαβολική σύμπτωση είναι στελέχη της ΠΟΕ ΥΕΘΑ.

Καλούμε την Ειδική Γραμματέα σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εργαζομένων του χώρου ΠΟΕ ΥΕΘΑ να άρει όλες τις δυσμενείς μετακινήσεις και να αποκαταστήσει όσους καθαίρεσε, υπηρετώντας τις αρχές της χρηστής διοίκησης που τόσο βάναυσα παραβίασε.

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Δελτίο Τύπου – Αυθαιρεσίες στις τοποθετήσεις και μετακινήσεις υπηρεσιακών στελεχών στο ΥΕΘΑ

Ειδοποιήσεις SMS

ΣΤΕΙΛΤΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ (SMS) ΜΕ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΔΥΝ" ΣΤΟ

6947159870

ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ SMS ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

(ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ)

Επισκέπτες

Today 34

Επισκέπτες από το 2013 221385

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ