Συνάδελφοι-σσες

Όσοι επιθυμούν να ασκήσουν Αγωγή για την δικαστική διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων , Πάσχα και του Επιδόματος Αδείας ετών 2016, 2017 και 2018 μέσω του Δικηγορικού Γραφείου που συνεργάζεται ο ΣΔΥΝ, σας ενημερώνουμε ότι το κόστος για κάθε συνάδελφο-σσα είναι 20 ευρώ με την κατάθεση της αγωγής και 4% προμήθεια + ΦΠΑ από το καθαρό συνολικό ποσό που θα επιδικαστεί υπέρ μας. Παράδειγμα κόστους προμήθειας : Αν κερδίσουμε τα 2.000 ευρώ θα πάρουμε καθαρά 2.000-4% = 2.000€ - 80€ προμήθεια δικηγόρου - 19€ ΦΠΑ = 1.901€ Καθαρά.

Σε περίπτωση που η απόφαση είναι αρνητική ΔΕΝ πληρώνουμε τίποτα περισσότερο από τα 20€ που δώσαμε για την κατάθεση της Αγωγής.

Σύμφωνα με τους Νομικούς μπορούμε να διεκδικήσουμε  τα Δώρα του 2017 και του 2018 συνολικού ποσού 2.000€. Για το έτος 2016 θα τα ζητήσουμε με λιγότερες όμως πιθανότητες επιτυχίας.

Σημείωση: Για να μπορούν οι συνάδελφοι να ασκήσουν Αγωγή θα πρέπει να έχουν λάβει έστω και για ένα έτος τα δώρα , δηλαδή να έχουν λάβει τουλάχιστον τα δώρα του έτους  2012 . Όσοι διορίστηκαν μετά την περικοπή τους (1/1/2013) δεν έχουν δικαίωμα διεκδίκησης διότι ποτέ δεν τους έγινε περικοπή.

Αναλυτικά η προσφορά του Δικηγορικού Γραφείου υπάρχει αναρτημένη στο site του Συλλόγου , για όσους θέλουν μπορούν να τη δουν πατώντας εδώ.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν την Αγωγή πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες :

1) Συμπληρώνουν τα ατομικά τους στοιχεία στο έγγραφο Αίτηση - Ατομικά Στοιχεία

2) Συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην Εξουσιοδότηση – Νομιμοποίηση και την υπογράφουν με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους.

3) Συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην Εξουσιοδότηση – Εργολαβικό Δίκης και την υπογράφουν με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους.

Μπορείτε να κατεβάστε όλα τα έγγραφα πατώντας  και στους παρακάτω συνδέσμους:

http://sdyn.gr/images/doc/aitisi_dwra.doc

http://sdyn.gr/images/doc/exousiodotisi_nomimopioisi.doc

http://sdyn.gr/images/doc/exousiodotisi_ergolaviko.doc

Αφού συμπληρωθούν τα έντυπα και βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής στις δυο εξουσιοδοτήσεις, τα παραδίνουν μαζί με το ποσό των 20€ στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ