Σύλλογος
Δημοσίων
Υπαλλήλων
Ναυτικού

Φειδίου 10, Αθήνα 10678
τηλ.: 210-3838304
fax:  210-3827864
Κιν:  6977648857
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αθήνα 26/6/2017

Συναδέλφισες και συνάδελφοι.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της συλλογής των φύλλων αξιολόγησης από τον Σύλλογο μας.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά για την πρωτοφανή συμμετοχή που στα μέλη του Σωματείου μας άγγιξε το 90% !!!

Ο ΣΔΥΝ είναι το σωματείο που συγκέντρωσε μακράν το μεγαλύτερο ποσοστό από όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία του Υπουργείου μας , με αποτέλεσμα να είναι αυτό που θα ανεβάσει ουσιαστικά και το γενικό ποσοστό συμμετοχής του Υπουργείου στην αποχή – απεργία από τη αξιολόγηση.

Το συνολικό ποσοστό του συμμετοχής του ΥΠΕΘΑ στην αποχή θα σας το ανακοινώσουμε μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και στα άλλα επιτελεία.

Κλείνοντας θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι η δυναμή μας είστε εσείς , όλοι και όλες που με την αμέριστη συμπαράσταση σας και την μαζική συμμετοχή σας μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο .

Σας ευχαριστούμε θερμά.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΑΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ)

895

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ (ΑΔΕΙΕΣ Κ.ΛΠ)

29

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΦΥΛΛΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

866

ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

689

ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ

80%

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Από τους 895 συναδέλφους οι 90 περίπου ανήκουν στο Σωματείο του Ν.Ν.Α το οποίο ΔΕΝ συμμετείχε στην αποχή από την αξιολόγηση λειτουργώντας απεργοσπαστικά.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

Β. ΞΑΝΑΛΑΤΟΣ

 

Επισκέπτες

Today 87

Επισκέπτες από το 2013 306908

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Τα cookies μας διευκολύνουν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Αν συμφωνείτε πατήστε ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. Σε περίπτωση μη αποδοχής, κανένα coocie από αυτή την ιστοσελίδα δεν θα εγκατασταθεί στην συσκευή σας
ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ