20
Μάι
2016

*Σε κινητοποιήσεις οι πολιτικοί υπάλληλοι του εργοστασίου Αράξου*

«Λέμε όχι στην υποβάθμιση του πολιτικού προσωπικού»

Σε στάσεις εργασίας προχωρούν οι πολιτικοί υπάλληλοι του εργοστασίου Αράξου της Πολεμικής Αεροπορίας και σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν τη διοίκηση για αυθαιρεσία.

Αναλυτικότερα αναφέρουν:

«Οι εργαζόμενοι Πολιτικοί υπάλληλοι  του Εργοστασίου Αράξου Πολεμικής Αεροπορίας καταγγέλλουμε την αυθαίρετη και παράνομη συμπεριφορά της τωρινής  Διοίκησης απέναντι μας, η οποία θέλει να επαναφέρει εν έτει 2016, μεθόδους  δημόσιας διοίκησης της δεκαετίας του 50, αφού:

-υποσκάπτει συστηματικά και κατ’εξακολούθηση το ρόλο του πολιτικού έναντι του στρατιωτικού προσωπικού
-απαξιώνει και καταστρατηγεί στην πράξη νόμους και Προεδρικά Διατάγματα
-παραβλέπει τη συνεχή και επί πολλά χρόνια  ανεκτίμητη προσφορά μας στην αμυντική βιομηχανία της χώρας
-απαξιώνει θέσεις ευθύνης  και πρωτοβουλίες του πολιτικού προσωπικού  και  καταστρατηγεί τα δικαιώματα των εργαζομένων για ίση μεταχείριση
-αντιμετωπίζει την καθημερινότητα του κάθε υπαλλήλου με  αυταρχισμό, παρά τη συνεχή προσπάθεια του συνόλου του πολιτικού προσωπικού για διαφύλαξη και υλοποίηση, εν μέσω κρίσης, του έργου του Εργοστασίου με τα πενιχρά μέσα που μας διατίθενται και τους πενιχρούς μνημονιακούς μισθούς μας
καλλιεργεί τρόπους αντιπαλότητας  μεταξύ πολιτικού και στρατιωτικού προσωπικού και θεωρεί τη διοίκηση "ενός ανδρός αρχή".

Διαμαρτυρόμαστε:

Με καθημερινές στάσεις εργασίας από σήμερα 17/5/2016 και με απόλυτη συμμετοχή των εργαζομένων

Λέμε: Όχι στην υποβάθμιση του πολιτικού προσωπικού. Ο αυταρχισμός της διοίκησης δεν θα περάσει. Ο αγώνας μας θα δικαιωθεί».