25
Οκτ
2018

* ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ *

                                                                                     ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2018

 

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

             Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

 

  1. Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη    17 Οκτωβρίου 2018 η Εφορευτική  Επιτροπή η οποία εξελέγη στην τακτική  εκλογοαπολογιστική συνέλευση την  16 Οκτωβρίου 2018 ημέρα Τρίτη και η οποία αποτελείται από τους :

ΣΟΥΒΑΤΖΟΓΛΟΥ

ΒΑΣΙΛΕΙΟ

(Πρόεδρο)

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ

(Μέλος)

ΛΑΓΑΚΗ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ

(Μέλος)

  συνήλθε  και αποφάσισε τα παρακάτω:

Α.  Οι εκλογές θα γίνουν στο Ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» Πανεπιστημίου 52-54 την  7η Νοεμβρίου 2018 ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ από ώρα 08:00 έως 18:00.

         Β.   Η  υποβολή αιτήσεων υποψηφιοτήτων και κοινών δηλώσεων των υποψηφίων των συνδυασμών, καθώς και τυχόν ανεξαρτήτων θα πραγματοποιηθεί το βραδύτερο μέχρι την 30η Οκτωβρίου 2018  και ώρα  14:00  στα γραφεία του Συλλόγου  Φειδίου 10 , 3ος όροφος .

Την  1η Νοεμβρίου 2018 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί από την Εφορευτική Επιτροπή η ανακήρυξη συνδυασμών και υποψηφίων στα γραφεία του Συλλόγου μας.

Την ημέρα των εκλογών έχουμε άδεια από την Υπηρεσία και η απουσία μας θα  δικαιολογηθεί με τις καταστάσεις ψηφισάντων. Οι συνάδελφοι των υπηρεσιών ΚΕ.ΠΟΡΟΣ, Ν.Δ.Ι., έχουν άδεια δυο(2)ημέρες και των υπηρεσιών Ν.Δ.Β.Ε.,ΣΣΑΣ,ΑΔΙΣΠΟ,ΥΝΤΕΛ,ΝΑΣΚΕ και ΝΑ.Σ.ΣΘ άδεια τριών (3) ημερών.

Με νεότερη ανακοίνωση θα σας γνωρίσουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία των εκλογών.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ

 

Με  εντολή  Εφορευτικής Επιτροπής

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δ.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

 

ΒΑΣ. ΞΑΝΑΛΑΤΟΣ