27
Ιούν
2024

[Νέο] ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ Α/ΓΕΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΑΥΛΑ

Κύριε  Αρχηγέ

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στο Πολεμικό Ναυτικό υπηρετούν 1.150 περίπου συνάδελφοι πολιτικό προσωπικό. Οι άνθρωποι αυτοί καθημερινά δίνουν αγώνα πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες  μαζί με το στρατιωτικό προσωπικό ώστε το αξιόμαχο του Π.Ν να είναι στο μέγιστο επίπεδο. Το πολιτικό προσωπικό πριν τέσσερα χρόνια , το καλοκαίρι του 2020, κατά την μεγάλη κρίση στο Αιγαίο, με αυταπάρνηση και υπερηφάνεια, διέκοψε τις καλοκαιρινές του άδειες επιστρέφοντας άμεσα στις μονάδες του αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά εμπράκτως την αφοσίωση  του στο καθήκον, αντιλαμβανόμενο την ιδιαίτερη αποστολή την οποία υπηρετεί.

Τον Απρίλιο του 2024 με επιστολή σας προς την εταιρεία Attica Group και στην συνάντηση σας την 25/6/2024, ζητήσατε και πετύχατε έκπτωση 30% στα ναύλα για «όλα τα μόνιμα στελέχη του ΠΝ και τις οικογένειες αυτών» , σύμφωνα πάντα , με την απαντητική επιστολή της ανωτέρω εταιρείας.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι εκ παραδρομής δεν συμπεριλήφθηκε και το εν ενεργεία πολιτικό προσωπικό του Π.Ν στο αίτημα για εκπτώσεις στα ναύλα.  Δεν σας κρύβουμε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια στους κόλπους των συναδέλφων για τον αποκλεισμό τους από μια μεγάλης έκτασης έκπτωση, την στιγμή μάλιστα που οι μισθοί μας συνεχίζουν να είναι από τους χαμηλότερους του δημοσίου.

Κύριε  Αρχηγέ,

παρακαλούμε θερμά για την άμεση παρέμβαση σας ώστε να συμπεριληφθεί και το πολιτικό προσωπικό στις εκπτώσεις με τα ίδια κριτήρια που ισχύουν ήδη και για το στρατιωτικό προσωπικό.

Είμαστε σίγουροι ότι θα είστε αρωγός του δίκαιου αιτήματος μας ώστε να επανέλθει  στους εργαζόμενους  η αίσθηση της ενιαίας αντιμετώπισης, ειδικά στα ευαίσθητα θέματα όπως αυτό της μέριμνας προσωπικού .

 

Για   το   Δ.Σ.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΔΗΜ.  ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ

 

ΒΑΣ. ΞΑΝΑΛΑΤΟΣ

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΩ