26
Νοέ
2018

*ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ*

Συνάδελφοι-σσες

Όσοι επιθυμούν να ασκήσουν Αγωγή για την δικαστική διεκδίκηση των Δώρων Χριστουγέννων , Πάσχα και του Επιδόματος Αδείας ετών 2016, 2017 και 2018 μέσω του Δικηγορικού Γραφείου που συνεργάζεται ο ΣΔΥΝ, σας ενημερώνουμε ότι το κόστος για κάθε συνάδελφο-σσα είναι 20 ευρώ με την κατάθεση της αγωγής και 4% προμήθεια + ΦΠΑ από το καθαρό συνολικό ποσό που θα επιδικαστεί υπέρ μας. Παράδειγμα κόστους προμήθειας : Αν κερδίσουμε τα 2.000 ευρώ θα πάρουμε καθαρά 2.000-4% = 2.000€ – 80€ προμήθεια δικηγόρου – 19€ ΦΠΑ = 1.901€ Καθαρά.

Σε περίπτωση που η απόφαση είναι αρνητική ΔΕΝ πληρώνουμε τίποτα περισσότερο από τα 20€ που δώσαμε για την κατάθεση της Αγωγής.

Σύμφωνα με τους Νομικούς μπορούμε να διεκδικήσουμε  τα Δώρα του 2017 και του 2018 συνολικού ποσού 2.000€. Για το έτος 2016 θα τα ζητήσουμε με λιγότερες όμως πιθανότητες επιτυχίας.

Σημείωση: Για να μπορούν οι συνάδελφοι να ασκήσουν Αγωγή θα πρέπει να έχουν λάβει έστω και για ένα έτος τα δώρα , δηλαδή να έχουν λάβει τουλάχιστον τα δώρα του έτους  2012 . Όσοι διορίστηκαν μετά την περικοπή τους (1/1/2013) δεν έχουν δικαίωμα διεκδίκησης διότι ποτέ δεν τους έγινε περικοπή.

Αναλυτικά η προσφορά του Δικηγορικού Γραφείου υπάρχει αναρτημένη στο site του Συλλόγου , για όσους θέλουν μπορούν να τη δουν πατώντας εδώ.

Όσοι ενδιαφέρονται να καταθέσουν την Αγωγή πρέπει να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες :

1) Συμπληρώνουν τα ατομικά τους στοιχεία στο έγγραφο Αίτηση – Ατομικά Στοιχεία

2) Συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην Εξουσιοδότηση – Νομιμοποίηση και την υπογράφουν με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους.

3) Συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στην Εξουσιοδότηση – Εργολαβικό Δίκης και την υπογράφουν με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους.

Μπορείτε να κατεβάστε όλα τα έγγραφα πατώντας  και στους παρακάτω συνδέσμους:

http://sdyn.gr/images/doc/aitisi_dwra.doc

http://sdyn.gr/images/doc/exousiodotisi_nomimopioisi.doc

http://sdyn.gr/images/doc/exousiodotisi_ergolaviko.doc

Αφού συμπληρωθούν τα έντυπα και βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής στις δυο εξουσιοδοτήσεις, τα παραδίνουν μαζί με το ποσό των 20€ στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.